Huidverbetering &
anti-aging

Heb je last van een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige
of geïrriteerde huid? Allemaal kenmerken van een huid die niet
optimaal functioneert en/of uit balans is.
Deze huid verdient wat
extra aandacht.

Heb je last van een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid? Allemaal kenmerken van een huid die niet optimaal functioneert en/of uit balans is. Deze huid verdient wat extra aandacht.

Tevens willen we huidveroudering liever zo lang mogelijk uitstellen. We willen allemaal wel oud worden maar er niet oud uitzien. Anti-aging is een term die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Het verwijst naar het tegengaan van het (vroegtijdige) verouderingsproces van de huid.

Verlang jij naar:

  • Een frisse/stralende huid
  • Een natuurlijke glans en vitaal uiterlijk
  • Er jonger uitzien
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer tijd en aandacht voor jezelf

Met de juiste verzorgingsproducten en leefstijl adviezen wordt jouw huid zichtbaar verbetert. Omdat elke huid anders is bestaat er geen ‘standaard’ behandeling in mijn praktijk. Dit is namelijk zeer afhankelijk van jouw wensen, doelen, huidtype en/of huidprobleem. 

Daarom is de eerste afspraak altijd een Meet & treat behandeling. Liever alleen (gratis) huidadvies? Ook dat is mogelijk.

Play Video

Bio face lifting

Deze ontgiftende en liftende behandeling zorgt ervoor dat de dieper gelegen huidlagen worden gereinigd en afvalstoffen worden afgevoerd door de lymfe. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur

v.a.  €79,-

SCM bindweefsel-massage

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. De SCM massage bewerkstelligt al rollend een keten van activiteit in het bindweefsel. De energie kan weer stromen – gezichtsuitdrukking ontspant.

v.a. €39,- 

               

Play Video

Anti-tox

Het doel van anti-tox is een extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van veel huidproblemen. Afvalstoffen worden d.m.v magneten uit de huid getrokken. De huid krijgt weer nieuwe energie.

v.a. €99,-

huidverbeterende massage

De huidverbeterende massage is een combinatie van bindweefsel massage met een pincements massage. Bij deze massage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld.

v.a. €39,-

Play Video

Meso beauty therapie

Meso beauty therapie is zeer effectief bij een huid die op jonge en middelbare leeftijd al veel rimpels vertoont. De huid wordt van binnenuit verzorgd. Het resultaat van een Meso beauty kuur is een gladde stevige, gezonde huid met een verjongend effect.

€175,-           

Cupping

Cupping massage is een techniek waarbij cups worden gebruikt die een vacuüm creëren op de huid. Hierdoor werkt deze massage enorm stimulerend op de doorbloeding van de huid. Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren.

v.a. €39,- 

Two ElementS

Het masker van koolzuurgas zorgt ervoor dat de huidcellen zelf zuurstof sturen naar de opperhuid. Hierdoor krijgen de cellen meer energie en vitaliteit. Dit masker zorgt voor een intensieve doorbloeding, activeert de celstofwisseling, verwijdert onzuiverheden en verbetert de elasticiteit.

v.a. €89,- 

IJsbollen

Door het afwisselen van warmte en kou door middel van massage en ijsbollen ontstaat er een reactie van de huid waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De ijsbollen werkt stress verlagend. Bij een vermoeide huid, oogt de huid fris en gezond na een ijsbollen behandeling. Tevens heeft het een liftend en verstrakkend effect.

v.a. €79,- 

just relax improvement

Tijdens deze behandeling staat masseren centraal. Diverse huidverbeterende massage technieken worden afgewisseld met ontspanningsmassage technieken op gezicht, decolleté, nek en schouders. Uit te breiden met rug- en/of hoofdmassage.

v.a. €59,-