IK BEN

Lenny van der Zwaan

Over mij

Naast ondernemer en docent ben ik ook trotse moeder van twee dochters, Marit en Anne. Samen met mijn man Stefan en onze kinderen wonen we in Aalsmeer. Hier heb ik ook mijn praktijk in huis.

De passie voor beauty begon al vroeg. Ik was altijd wel bezig met schoonheidsproducten en kon in mijn pubertijd uren voor de spiegel staan om er weet tiptop uit te zien. Dat ik na mijn mavo direct op mijn 16de de opleiding tot schoonheidsspecialiste zou gaan volgen was een logische stap. Na een jaar bij mijn stage als schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt startte ik mijn eigen praktijk en combineerde dit met lesgeven op het mbo. Inmiddels heb ik mijn onderneming uitgebreid met het aanbieden van online trainingsprogramma’s. 

Om te ontspannen kies ik voor een goed boek en een kop thee. Maar ook een sauna bezoek, yoga en wandelen in de natuur geeft mij ontspanning. Elke ochtend en avond heb ik ‘me time’ ingepland om mijn huid te verzorgen en in goede conditie te houden. Ik zie dat echt als quality tijd met mijzelf. 

Spanje is inmiddels wel ons favoriete vakantieland geworden. Op vakantie gebruik ik minimaal een factor 30 om mijn huid extra goed te beschermen.

Mijn persoonlijke tip voor een gezonde huid is om dit dagelijks te verzorgen met verzorgingsproducten die passen bij de conditie van de huid, maar ook door de juiste keuzes te maken die vroegtijdige huidveroudering en/of huidproblemen kunnen voorkomen. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik hierin een rol voor anderen kan spelen. 

Mijn missie is om vrouwen zowel uiterlijk als innerlijk te laten stralen. Benieuwd welk resultaat we samen kunnen bereiken? Neem dan contact met mij op